Известие

Collapse
No announcement yet.

Пиропатрон на колана - грешка Airbag

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пиропатрон на колана - грешка Airbag

Светна ми ламата на Airbag-а, после изгасна, след 5 мин пак светна и не изгасна повече. Закачих я на компютър и изписа, че ту дава ту не дава контакт пиропатрона на пасажерския колан. Докато не се изчисти буксата не гасне лампата.

В задачката се пита коя точно е буксата и къде се намира? Колата е GT.
    www.facebook.com/workshox

Под седалката провери ли какво има? Скоро да си я чистил с прахосмукачка?
    Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Нищо не е пипано. Стана в движиние биз никой да седи на седалката. Въпроса е това буксата под седалкйта ли е или биксата на колана.

Comment

Би могло направо от буксата на централата да е.Аз така на 156 ца та бях полудял.Не се чистише грешката смених за проба пиро патрона на колана (те са заедно)и не стана.Чистих буксата в колонката до колана но нямаше ефект.Откачих буксата на централата и почистих със спрей и всичко заспа.Под седалката буксата е за кантара на предния бег в таблото.
        Last edited by 136; d.m.y г., 00:32.
        CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
        Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщение
          Би могло направо от буксата на централата да е.Аз така на 156 ца та бях полудял.Не се чистише грешката смених за проба пиро патрона на колана (те са заедно)и не стана.Чистих буксата в колонката до колана но нямаше ефект.Откачих буксата на централата и почистих със спрей и всичко заспа.Под седалката буксата е за кантара на предния бег в таблото.
          Подкрепям мнението. И при мен чистенето на буксата на централата спря появата на грешките.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Проблемът е отстранен, но все пак за да е полезна темата да кажа, че при GT има кабели, които излизат от предните колани, пак има букси и са си свързани с централата.

Comment

Working...
            X